Updated! We have updated lists of four landers

Snabblån direkt utbetalning

Ett snabblån med direkt utbetalning är precis som det låter, ett lån där du får pengarna utbetalda till ditt konto direkt. Hos de låneförmedlare som erbjuder snabblån med direkt utbetalning så kan du få ut pengarna inom någon timme(ofta snabbare än så) från de att du skickar in din ansökan.  Vid ett snabblån med direkt

Ett snabblån med direkt utbetalning är precis som det låter, ett lån där du får pengarna utbetalda till ditt konto direkt. Hos de låneförmedlare som erbjuder snabblån med direkt utbetalning så kan du få ut pengarna inom någon timme(ofta snabbare än så) från de att du skickar in din ansökan.  Vid ett snabblån med direkt

Ett snabblån med direkt utbetalning är precis som det låter, ett lån där du får pengarna utbetalda till ditt konto direkt. Hos de låneförmedlare som erbjuder snabblån med direkt utbetalning så kan du få ut pengarna inom någon timme(ofta snabbare än så) från de att du skickar in din ansökan. 

Vid ett snabblån med direkt utbetalning så kan du göra klart din ansökan på ett par minuter och sedan signera ansökan med mobilt bankID. Om din bank samarbetar med långivaren som du ansökt om lånet hos så kan du få pengarna utbetalda till ditt konto på 15-20 minuter. Du måste dock säkerhetsställa att din ansökan sker under de långivarens öppettider. Det finns låneförmedlare som erbjuder smslån med helgutbetalning, och lån med kvälls utbetalning.

snabblån med direkt utbetalning
En del av dessa lån är högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en
betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun.
Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Alla snabblån med direkt utbetalning

 • Ingen UC
 • Direktutbetalningar
 • Utbetalningar 24/7
 • Flexibel återbetalning
 • Lågt inkomstkrav (50 000 kr/år)
Räkneexempel: Lånexempel (2020-08-01): Uttag om 15 000 kr/12 mån/12 aviseringar/Uppl.avg. 280 kr/Mån(Avi).avg. 45 kr (540 kr(45×12))/Uttag.avg 95 kr/Månadsbelopp 1 786 kr (snitt)/Totalbelopp 21 430 kr/Rörlig ränta 39,8 %/ Effektiv ränta 58,51
Lånebelopp 1,000 – 30,000 SEK
Lånets löptid 1 – 12 månader
Ränta 39.8 %
Effektiv ränta 53.12 – 84.23 %
Ålderskrav 18 – 72
 • Ingen UC (använder Bisnode)
 • Direkt utbetalning
 • Flexibelt -Använd bara så mycket av din kredit som du behöve
 • Utbetalning helg
Räkneexempel: Du lånar 25 000 kr i 12 månader, dvs. 12 inbetalningar. Månadsränta: 3,25%, rörlig kreditränta: 39%, eff. ränta 47% (uppläggningsavgift 395 kr och aviavgift 35 kr x 12). Totalt att betala 31 405 kr varav 6 405 kr ränta och avgifter.

Lånebelopp 1,000 – 30,000 SEK
Lånets löptid 1 – 72 månader
Ränta 39 %
Effektiv ränta 55 – 377 %
Ålderskrav 20 – 75
 • Ingen UC (Creditsafe används)
 • Ingen säkerhet krävs
 • Inget inkomstkrav
 • Snabbt besked & utbetalning
 • Godkänner betalningsanmärkningar
Räkneexempel: Utnyttjad kredit om 10 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 12 145 kr (snitt 1012 kr per månad). Effektiv årsränta: 47,64%. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 39,60%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr. Uttagsavgift 0 kr. Vid kontouttag om 10 000 kr är 30 dagars lånekostnad 330,00 kr (dagsränta 0.1085 %) och minsta återbetalning per månad är 400 kr.
Lånebelopp 1,000 – 45,000 SEK
Lånets löptid 4 – 46 månader
Ränta 39.6 %
Effektiv ränta 47.64 %
Ålderskrav 21 – 70
 • Ingen UC (Bisnode används)
 • Besked och utbetalning samma dag
 • Enkel ansökan via BankID
Räkneexempel: Låna 5 000 kr i 30 dagar. Uppläggningsavgift 495 kr, administrationsavgift 39 kr , nominell bunden ränta 39%, effektiv ränta 386%, totalt att återbetala 5 694 kr.

Mellan 18-70 år gamma
Låna 1,000 – 5,000 SEK
Folkbokförd i Sverige
Svensk deklarerad årsinkomst på minst 100 000 kronor
Inga betalningsanmärkningar eller ärenden hos Kronofogden

Hur ansöker jag ett lån med direkt utbetalning?

Att ansöka om ett snabblån med direkt utbetalning är väldigt enkelt:

 1. Jämför mellan de långivare som listas på den här sidan.
 2. När du hittat en långivare med villkor & som passar dig så klickar du på knappen “ansök nu”, och blir vidareskickad till långivarens hemsida.
 3. Sedan får du fylla i önskat lånebelopp och dina personuppgifter.
 4. Du signerar sedan din låneansökan med mobilt bankID.
 5. Vis snabblån så får du oftast besked direkt efter några minuter om du har blivit beviljad lånet.
 6. Om långivaren samarbetar med din bank så får du ut ditt lån med direkt utbetalning redan efter 20-60 minuter.

Vad är ett snabblån med direkt utbetalning?

Ett snabblån med direkt utbetalning är ett lån där du får ut pengarna direkt när du har blivit beviljad lånet. Ansökningsprocessen går också ofta väldigt fort vid lån med direktutbetalning. Lån med direkt utbetalning kallas ofta även för smslån. Ett snabblån med direkt utbetalning kan vara ett bra alternativ om du är i akut behov av pengar. Om du inte har några skulder hos kronofogden och har någon typ av inkomst brukar det vara ganska enkelt att bli beviljad ett lån med direkt utbetalning.

Snabblån med direkt utbetalning utan UC

Många av de långivare som erbjuder lån med direkt utbetalning ger dig möjligheten attlåna utan UC. När du vill låna med direkt utbetalning så kan det vara en god ide att låna från en långivare som erbjuder dig att ta lånet utan UC eftersom att du på så sätt inte riskerar att sänka din kreditvärdighet. 

Kreditvärdighet är en skala som används av banker och kreditupplysningsföretag bland annat för att mäta din återbetalningsförmåga. Om man har många låneförfrågningar via UC så riskerar man att sänka sin kreditvärdighet. 

Vid lån med direkt utbetalning utan UC så tas kreditupplysningen istället av ett annat kreditupplysningsbolag, oftast av Creditsafe eller Bisnode

Hur mycket pengar kan jag låna med direkt utbetalning?

Hur mycket du kan låna med en direkt utbetalning varierar beroende på vilket långivare du ansöker hos. En annan faktor är din kreditvärdighet, alltså din återbetalningsförmåga och privatekonomi, har du en stark privatekonomi så får du låna mer pengar och har du en svag privatekonomi så får du låna mindre.

Generellt kan dock sägas att snabblån med direkt utbetalning handlar om summor mellan 500 – 50 000 kr.

Vad ska jag tänka på när jag tar ett snabblån med direkt utbetalning?

För att öka dina chanser att kunna få ut pengarna direkt vid ditt lån så bör du kontrollera följande:

 • Att långivaren erbjuder utbetalningar under den dagen och tiden på dygnet som du ansöker om lånet.
 • Att långivaren samarbetar med din bank för att kunna betala ut pengarna snabbt.
 • Att du uppfyller de krav som långivaren ställer för snabblån med direkt utbetalning.

Saker att tänka på vid lån med direkt utbetalning

 • När du ansöker om ett lån med direkt utbetalning så bör du aldrig låna mer än du verkligen behöver. 
 • Försäkra dig om att du kommer att få in tillräckligt med pengar för att betala tillbaka lånet enligt utsatt löptid.
 • Om du har planerat att ta ett bolån i framtiden kan det vara en god ide att ta ett snabblån med direkt utbetalning utan UC.

Ränta på snabblån med direkt utbetalning

Snabblån med direkt utbetalning är ofta en högkostnadskredit så man får räkna med en relativt hög ränta, ofta över 30%. Sedan 2019 så ändrades dock en del bestämmelser i konsumentkreditlagen som lyder att långivaren aldrig får ta ut mer än 40 procentenheter i ränta per år. De nya bestämmelserna innefattar också att kostnaden för lånet aldrig får överskrida lånets summa. 

Till exempel om du lånar 5 000 kr så får låneförmedlaren ta ut max 5 000 kr i ränta och avgifter. I övrigt så kan räntan på ett snabblån variera beroende på summa, löptid och vilken låneförmedlare du ansöker om lånet hos.

Sammanfattning

Lån med direkt utbetalning är precis vad det låter som. Ett lån där pengarna betalas ut så fort du blivit beviljad lånet. Tänk på att räntan ofta är hög på snabblån med direkt utbetalning så ansök endast om du behöver pengar akut. 

Vanliga frågor om snabblån med direkt utbetalning

Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på våran hemsida.
Godkänn
Privacy Policy