Sms lån som beviljar alla – Lån med hög beviljandegrad 2023

Väldigt många av de som ansöker om smslån blir beviljade och lånet blir godkänt. Dock så behöver man en inkomst för att bli beviljad ett smslån, det är inte sant att ett smslån blir godkänt om man inte har det. Det skiljer sig en del hos olika kreditgivare vilka krav man ställer på låntagarna, men vissa saker är detsamma hos de flesta.
Ingen seriös långivare beviljar smslån till alla, men beviljandegraden kan skilja sig mycket mellan olika långivare.

Jämför 16 långivare

Jämför 10 snabblån direkt
Klara Lån logga
5.0 out of 5.0 stars
  • Utan UC upp till 30 000 SEK
  • Snabb utbetalning
  • Godkänner betalningsanmärkningar
  • Sök och välj lånet med bäst villkor

Lånebelopp

2 000 – 50 000 kr

Lånets löptid

1 – 8 år

Ränta

6,84 – 39,5 %

Direktutbetalning

Ja, vissa långivare

Utbetalning 24/7
Ferratum logga
5.0 out of 5.0 stars
  • Ingen UC (Creditsafe används)
  • Snabbt besked & utbetalning
  • Godkänner betalningsanmärkningar

Lånebelopp

1 000 – 45 000 kr

Lånets löptid

4 – 46 mån

Ränta

42.5 %

Direktutbetalning

Ja

Bra räntenivå
Northmill logga
5.0 out of 5.0 stars
  • Kontokredit med lägsta räntan
  • Ränta från 4,9 %
  • Godkänner betalningsanmärkningar
  • Höga uttagsavgifter

Lånebelopp

1 000 – 50 000 kr

Lånets löptid

5 – 72 mån

Ränta

7,9 – 22,9 %

Direktutbetalning

Ja

Flexibla uttag
Cash Buddy logga
4.5 out of 5.0 stars
  • Kreditupplysning via UC
  • Godkänner betalningsanmärkningar
  • Kontokredit
  • Trustpilot betyg 4,5 av 5

Lånebelopp

5 000 – 25 000 kr

Lånets löptid

Flexibel

Ränta

27,95 %

Direktutbetalning

Nej

Låna utan ränta
Loanstep logga
3.5 out of 5.0 stars
  • Ingen UC (Bisnode används)
  • Räntefritt i 14 dagar
  • Pengarna på kontot samma dag som du blivit godkänd

Lånebelopp

10 000 – 25 000 kr

Lånets löptid

14 dagar – 3 år

Ränta

21,85 – 38,40 %

Direktutbetalning

Nej

Låna räntefritt
Lumify logga
3.0 out of 5.0 stars
  • Direkt utbetalning 24/7
  • Lån utan UC
  • Räntefritt för nya kunder

Lånebelopp

2 000 – 70 000 kr

Lånets löptid

30 – 365 dagar

Ränta

42.5 %

Direktutbetalning

Ja

Flexibla uttag
Merax logga
4.0 out of 5.0 stars
  • Flexibel kontokredit
  • Lån utan UC (Bisnode)
  • Godkänner betalningsanmärkningar

Lånebelopp

3 000 – 30 000 kr

Lånets löptid

1 – 60 mån

Ränta

42,48 %

Direktutbetalning

Nej

Kampanjerbjudande
Credifi logga
3.0 out of 5.0 stars
  • Ingen UC (Creditsafe används)
  • Utbetalningar 24/7
  • Flexibel kontokredit

Lånebelopp

2 000 – 50 000 kr

Lånets löptid

30 – 365 dagar

Ränta

42.5 %

Direktutbetalning

Ja

Smslånet som beviljar flest

Klara Lån är en låneförmedlare inom smslån där du kan jämföra upp till 10 olika långivare. Du kan sedan jämföra dina ebjudanden och välja den långivare som ger dig bäst villkor på lånet.

Det är helt kostnadsfritt att använda tjänsten och du förbinder dig inte till något. Här kan du snabbt och enkelt hitta en aktör som förhoppningsvis beviljar dig en kredit. Hos Klara lån kan du låna utan UC upp till 30,000 kr.

Hittar du inte den långivare du söker i våra listor så finns det även en lista med fler SMS-lån hos Ekonomival. Kika in den och se om din önskade långivare finns med i deras lista.

Sms lån med hög beviljandegrad

Den typen av lån som har högst beviljandegrad är smslån eller snabblån som det också kallas. Smslån har generellt sett en hög beviljandegrad då kraven inte är så höga.

För att bli godkänd för ett smslån måste du vara minst 18 gammal, hos vissa långivare behöver du vara äldre. Det skulle innebära en stor risk för långivare att låna ut pengar till en person som är minderårig. Detta eftersom en minderårig person skulle ha väldigt svårt att betala tillbaka sitt lån då de ofta saknar en fast inkomst. 

Du kan inte leva med skyddad identitet eller ha spärrade uppgifter och du får inte heller ha några aktiva skulder hos Kronofogden.

Du måste även ha en registrerad inkomst på minst 2000 kronor i månaden före skatt.

Svenskt personnummer och en folkbokföring i Sverige är ett krav. Hur länge du måste ha varit folkbokförd i Sverige varierar från långivare till långivare men minimum brukar vara tolv månader. Anledningen till att du måste vara folkbokförd i Sverige är att det annars skulle vara enkelt att upprätta ett lån och sedan lämna landet utan några som helst konsekvenser.

Många gånger behöver du ha ett BankID och du måste ha varit fri från skulder i minst sex månader.

Detta är regler som gäller många långivare men dock inte alla.

sms lån som beviljar alla

Smslån med betalningsanmärkning

Många långivare ställer som krav att du inte får ha någon betalningsanmärkning när du ansöker om ett smslån. Det gör de eftersom en betalningsanmärkning är ett bevis på att du inte har klarat av tidigare betalningar och därför är risken överhängande att du inte gör det nu heller. Du har med andra ord ingen hög kreditvärdighet och blir därför en mindre bra kund för långivarna. 

Det finns en del långivare som beviljar smslån trots att du har betalningsanmärkningar. Dock betyder detta att lånet får en betydligt högre ränta för att väga upp för den risk som långivarna tar när de lånar ut pengar till en person med betalningsanmärkningar.

Det finns också långivare som beviljar lån till personer som har ett visst antal betalningsanmärkningar. Hur många betalningsanmärkningar det gäller skiljer sig mellan olika långivare. Så även om du har betalningsanmärkningar som sänker din kreditvärdighet så betyder inte det att du inte kan bli beviljad något lån. Det betyder bara att det kommer att kosta dig mer än det hade gjort utan en betalningsanmärkning.

Sms lån som beviljar alla Flashback

Flashback är ett av Sveriges största diskussionsforum där man talar om allt mellan himmel och jord. Man kan bland annat hitta olika trådar på forumet där det diskuteras vilka långivare som erbjuder sms lån och beviljar alla. Olika användare tipsar om vilka långivare som beviljar smslån med lägst krav.

sms lån som beviljar alla flashback

Sms lån hög beviljandegrad utan UC

De långivare som har högst beviljandegrad när det gäller smslån erbjuder ofta smslån utan UC. Det ses alltid som en fördel att ansöka om ett smslån utan en kreditupplysning från UC för att du inte ska påverka din kreditvärdighet negativt. Nedan listar vi sms lån med hög beviljandegrad utan UC.

Topp 5 bästa snabblån som beviljar de flesta:

 1. Ferratum
 2. Loanstep
 3. Lumify
 4. Daypay
 5. Northmill Bank

Högre beviljandegrad på sms lån med en medsökande?

Om du ansöker om ett smslån utan säkerhet kan det ge en större chans till kredit om du har en medsökande på ditt lån. Det är dock inte ett krav när du ansöker om lånet. Anledningen till att chansen kan vara större att få ett lån beviljat om ni är två, är för att det finns en större chans för två att kunna betala tillbaka lånet än det gör för en. 

Det är inte säkert att ditt lån blir beviljat bara för att du har en medsökande på ditt lån men det ökar dina chanser betydligt. Även här varierar det hos de olika långivarna vilka krav som ställs på den medsökande. Ofta krävs det att den medsökande är en sambo och att ni bor på samma adress. Det samma gäller för kreditlån och kontokredit utan uc.

Så påverkar inkomst och fast anställning beviljandegraden på smslån

Hur de olika långivarna ser på inkomst och fast anställning skiljer sig också åt. Det kan vara bra att veta att de långivare som ställer högst krav på sina låntagare är också de långivare som oftast kan erbjuda lägst ränta. En av kraven som ställs hos dessa långivare är du har en fast anställning med en inkomst på minst 100.000 kroner om året efter skatt.

De långivare som erbjuder lån utan fast anställning och krav på en minsta inkomst om året är också de långivare som har högst räntor. Det kan därför vara bra för dig som ansöker om ett smslån och har en fast anställning att leta upp de långivarna som ställer de kraven. Då kan du också komma ner i ränta och ditt lån blir mer förmånligt och din månadskostnad blir lägre.

Varför beviljar vissa smslån fler än andra?

Det finns ingen långivare som beviljar lån till hundra procent däremot finns det långivare som beviljar betydligt fler än andra. Anledningen till det är att man har lägre krav på de som söker. Man tjänar också en hel del pengar på de räntor som man tar ut i samband med dessa lån eftersom de räntorna är höga.

De långivare som beviljar flest lån brukar också betala ut pengarna direkt. Detta är en stor fördel för de som söker smslån då de oftast ansöker eftersom de behöver pengarna snabbt. Det finns dock långivare med högre krav som erbjuder detta och det finns också långivare med lägre krav som inte erbjuder den tjänsten. 

De långivare som erbjuder lån utan en kreditupplysning hos UC använder sig istället av andra kreditupplysningsföretag som kanske inte alltid är så uppdaterade som UC. De kan också betala ut pengarna trots att deras kontor är stängda.

Passar ett smslån för dig?

Även om man kanske blir beviljat ett smslån så betyder inte det att det lånet är bra för just dig. Det kan vara en god ide att tänka sig för ordentligt innan man upprättar ett lån och det finns några saker att se över innan man bestämmer sig.

Den första frågan man kan ställa sig själv är om man har råd att ta ett smslån, tillåter ekonomin det. Kan du med hundra procent säkerhet klara av betalningarna varje månad som ett smslån kommer att kosta dig. Om något händer som du inte har räknat med som gör att du har mindre pengar några månader, fixar du avbetalningar även då?

Behöver du verkligen pengarna, står någonting och faller på huruvida du upprättar ett lån eller inte? Ett lån ska alltid tas som en sista utväg och onödiga lån ska ingen ta. Kan du lösa dina ekonomiska problem utan att ta ett lån så ska du göra det. Ett lån kommer att kosta dig mer pengar än vad du lånar och du kommer att betala av på det under en lång tid många gånger.

När du tar ett lån är det otroligt viktigt att du har ordentlig koll på lånets villkor så att du inte får några obehagliga överraskningar när första betalningen ska göras. Läs igenom alla papper noga för att veta vad kostnaden för ditt lån blir. Se också över vilka andra avgifter som tillkommer när du tar ett lån som avi avgifter, uppläggningsavgifter och eventuella straffavgifter.

Lagen kring smslån

På senare tid har regler och lagar kring smslån skärpts. Detta eftersom lånen har fått ganska mycket kritik då de är dyra i ränta och avgifter och villkoren inte är särskilt bra.

Enligt lag har du som låntagare 14 dagars ångerrätt när du tar ett smslån. Det är också långivarens skyldighet att se till så att du har förstått lånets villkor. De måste vara tydliga med hur mycket lånet kommer att kosta dig. De är skyldiga att ange alla kostnader som lånet medför såsom effektiv ränta och andra avgifter samt vad totalbeloppet på lånet blir.

Långivare som har hög beviljandegrad

Det finns en del långivare på marknaden som är kända för att bevilja lån till de flesta som ansöker om det. Det ställer helt enkelt väldigt låga krav på sina låntagare och det gör att många som har problem att få lån söker sig till just de företagen.

Ferratum

Ferratum är en långivare som har hög beviljandegrad på sina smslån. De har en återbetalningstid på 4 månader upp till 46 månader och de har en effektiv ränta på 47,64%. Det är självklart en mycket hög ränta, som det blir när man väljer att ta ett smslån. Hos Ferratum kan du betala av lånet fortare om du vill och du kan också välja att betala av hela ditt lån innan avbetalningstiden har gått ut. 

Lumify

Många som har ansökt om lån hos andra långivare och fått avslag har tillslut blivit godkända hos Lumify.  Hos Lumify kan du få lån på allt från 2000 kronor upp till 20.000 kronor och pengarna finns på ditt konto inom några minuter. När du ansöker om smslån här så görs kreditupplysningen hos Creditsafe och inte hos UC vilket gör att din kreditvärdighet inte påverkas om du vill ta andra lån längre fram.

Flexkontot

Hos Flexkontot kan du ansöka om ett smslån utan en kreditupplysning hos UC och du kan låna upp till 30.000 kronor men endast välja att använda så mycket pengar som du behöver. Du beviljas lån även om du har  betalningsanmärkningar och du behöver inte lämna något som säkerhet för ditt lån. 

Återbetalningstiden är från 2 månader upp till 12 månader och räntan ligger på mellan 39,48 – 69,3 procent. Utbetalningen tar allt från några minuter upp till två dagar beroende på vilken bank du har.

Frågor och svar

Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på våran hemsida.
Godkänn
Privacy Policy