Här kan du läsa om oss! Kreditochfinans.se

Om oss

Kreditochfinans är en jämförelsesida för lån utan säkerhet och smslån. Sidan skapades för att du som privatperson ska få en bra överblick över den svenska kreditmarknaden och för att du lättare ska kunna hitta ett lån som passar just dina villkor och behov.

Kreditochfinans analyserar de Sveriges bästa låneförmedlare och jämför deras utbud, men är även tydliga med att belysa de risker och problem som snabblån och privatlån kan innebära för privatpersoner. Vi är mycket noga med att belysa de risker som finns med lån och i synnerhet med de så kallade högkostnadskrediterna.

Kreditochfinans jämför endast låneförmedlare som står under finansinspektionen och på grund av de måste följa god kreditgivningssed. Om du har frågor angående lån eller de långivare som listas hos oss så är du mer än välkommen att kontakta oss.

Vi uppdaterar långivarnas vilkor så ofta vi kan men reserverar oss för eventuella fel och rekomenderar att du alltid läser igenom vilkoren noggrant innan du ansöker om ett lån.

Vilka är vi?

© 2021 Kreditochfinans.se. Alla rättigheter förbehållna.

Krediochfinans.se är en fristående jämförelsetjänst för lån och krediter. Kreditochfinans.se erhåller ersättning från långivarna vid lån som förmedlas från våran hemsida. Kreditochfinans.se’s ersättning påverkar inte dina lånevilkor.

Vi på kreditochfinans samarbetar via Adtraction med flertalet låneförmedlare och får därför betalt för de godkända låneansökningar som sker via kreditochfinans. Det kallas för affiliate marketing.

Hur jämför vi olika lån?

Vi på kreditochfinans är väldigt noggranna med vilka låneförmedlare vi samarbetar med. Vi listar endast låneförmedlare som står under finansinspektionen. Vi är även väldigt noga med att benämna vilka lån som går under kategorin “högkostnadskrediter” samt att länka till hallakonsument.se på de sidor där högkostnadskrediter listas. När vi jämför lån så tar vi med flertalet faktorer i jämförelsen, bland annat:

Skribent

Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på våran hemsida.
Godkänn