Om oss

Kreditochfinans är en jämförelsesida för lån utan säkerhet och smslån. Sidan skapades för att du som privatperson ska få en bra överblick över den svenska kreditmarknaden och för att du lättare ska kunna hitta ett lån som passar just dina villkor och behov. Kreditochfinans analyserar de Sveriges bästa låneförmedlare och jämför deras utbud, men är […]

Kreditochfinans är en jämförelsesida för lån utan säkerhet och smslån. Sidan skapades för att du som privatperson ska få en bra överblick över den svenska kreditmarknaden och för att du lättare ska kunna hitta ett lån som passar just dina villkor och behov.

Kreditochfinans analyserar de Sveriges bästa låneförmedlare och jämför deras utbud, men är även tydliga med att belysa de risker och problem som snabblån och privatlån kan innebära för privatpersoner. Vi är mycket noga med att belysa de risker som finns med lån och i synnerhet med de så kallade högkostnadskrediterna.

Kreditochfinans jämför endast låneförmedlare som står under finansinspektionen och på grund av de måste följa god kreditgivningssed. Om du har frågor angående lån eller de långivare som listas hos oss så är du mer än välkommen att kontakta oss.

Vilka är vi?

Vi som startade kreditochfinans har jobbat länge med webbutveckling och har personlig erfarenhet av att låna pengar. Vi vet därför vilken räddningen ett lån ibland kan vara, men även vilka problem det kan föra med sig. Vi har därför skapat denna sida för att göra det lättare för dig att välja bäst lån för dig.

Vi på kreditochfinans samarbetar via Adtraction med flertalet låneförmedlare och får därför betalt för de godkända låneansökningar som sker via kreditochfinans. Det kallas för affiliate marketing.

Våra skribenter

Jan Olofsson,

Född och uppväxt i Umeå, jobbar som frilansade skribent och webbutvecklare. På fritiden gillar jag att läsa deckarromaner samt att gå på långa skogspromenader med min labrador. 

Jag tycker att det är viktigt att folk vet hur lån och krediter fungerar, så att man inte råkar ut för några eventuella konsekvenser när man lånar.

Jonas Claesson,

Född och uppväxt i Umeå men bor numera i Stockholm. Jobbar med marknadsföring och frilansande skribent. På fritiden tycker jag om att kolla på fotboll, umgås med familjen och att åka på äventyrsresor.

Ja har egen erfarenhet av privatlån av olika sorter.

Hur jämför vi olika lån?

Vi på kreditochfinans är väldigt noggranna med vilka låneförmedlare vi samarbetar med. Vi listar endast låneförmedlare som står under finansinspektionen. Vi är även väldigt noga med att benämna vilka lån som går under kategorin “högkostnadskrediter” samt att länka till hallakonsument.se på de sidor där högkostnadskrediter listas. När vi jämför lån så tar vi med flertalet faktorer i jämförelsen, bland annat:

Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på våran hemsida.
Godkänn
Privacy Policy