Om Kreditochfinans.se

Foto av författare

Kreditochfinans.se analyserar Sveriges bästa långivare och presenterar informationen på ett enkelt vis för dig som ska låna pengar. Vi är tydliga med att belysa de risker och problem som snabblån och privatlån kan innebära för privatpersoner. Vi är mycket noga med att belysa de risker som finns med snabblån. Ett snabblån är en högkostnadskredit med mycket hög ränta.

Kreditochfinans jämför endast långivare som står under finansinspektionen och på grund av de måste följa god kreditgivningssed. Om du har frågor angående lån eller de långivare som listas hos oss så är du mer än välkommen att kontakta oss.

Vi uppdaterar långivarnas vilkor så ofta vi kan men reserverar oss för eventuella fel och rekomenderar att du alltid läser igenom vilkoren noggrant innan du ansöker om ett lån.

Vilka är vi?

© 2023 Kreditochfinans.se. Alla rättigheter förbehållna.

Krediochfinans.se är en fristående jämförelsetjänst för lån och krediter. Kreditochfinans.se erhåller ersättning från långivarna vid lån som förmedlas från våran hemsida. Kreditochfinans.se’s ersättning påverkar inte dina lånevilkor.

Vi på Kreditochfinans samarbetar via Adtraction med flertalet långivare och får därför betalt för de godkända låneansökningar som sker via kreditochfinans.se. Denna affärsmodell kallas för affiliate marknadsföring.

Hur jämför vi olika lån?

Vi på kreditochfinans är väldigt noggranna med vilka långivare vi samarbetar med. Vi listar endast långivare som står under finansinspektionens tillsyn. Vi är även väldigt noga med att benämna vilka lån som går under kategorin “högkostnadskrediter” samt att länka till hallakonsument.se på de sidor där högkostnadskrediter listas. När vi jämför lån så tar vi med flertalet faktorer i jämförelsen, bland annat:

  • Nominell och effektiv ränta
  • Olika typer av avgifter långivaren tar
  • Åldersgräns
  • Om lån trots betalningsanmärkning erbjuds
  • Om lån utan UC erbjuds
  • Inkomstkrav
  • Om långivaren erbjuder direktutbetalning
  • Om kontokredit erbjuds
  • Lånebelopp

Opartisk information

Vi driver sajten med målsättningen att göra det enklare för låntagare att fatta bättre beslut vid ansökan av olika typer av lån. När vi skriver recensioner om olika långivare vill vi vara opartiska trots att vi får ersättning från flertalet av långivarna. Vi kommer alltid lämna vår egna åsikt och vi bygger detta på egna upplevelser där vi testar tjänsten, alternativt noggrant läser igenom avtalen som varje långivare har.

Skribent

Foto av författare

Innehållsansvarig - Andreas Hogmalm

Ansvarig för redaktionellt innehåll på kreditochfinans.se sedan 2023. Andreas är specialiserad på snabblån, bolån och privatlån och har skrivit om lån sedan 2017 på olika sajter inriktade mot finans. Hans opartiska tillvägagångssätt ger läsarna insikter och klarhet när de utforskar olika lånealternativ.