Smslån utbetalning helg

Foto av författare

Många långivare opererar endast vardagar vilket innebär att du inte kan få ditt lån utbetalt under helgen. 

Om du exempelvis behöver ett snabblån utbetalat under helgen så är det långivarna som listas nedan som du bör jämföra. Eftersom att dessa smslån med utbetalning på helger är något väldigt eftertraktat så finns det flera långivare som inriktar sig på den här typen av lån. Om du behöver låna pengar snabbt under helgen så är det alltså dessa långivare du bör använda dig av.

Jämför smslån med helgutbetalning

Jämför 10 snabblån direkt
Klara Lån logga
5.0 out of 5.0 stars
  • Utan UC upp till 50 000 SEK
  • Vissa långivare erbjuder direktutbetalning
  • Godkänner betalningsanmärkningar
  • Sök och välj lånet med bäst villkor

Lånebelopp

5 000 – 150 000 kr

Lånets löptid

1 – 8 år

Ränta

6,84 – 39,5 %

Direktutbetalning

Ja, vissa långivare

Utbetalning 24/7
Ferratum logga
5.0 out of 5.0 stars
  • Ingen UC (Creditsafe används)
  • Snabbt besked & utbetalning
  • Godkänner betalningsanmärkningar

Lånebelopp

1 000 – 40 000 kr

Lånets löptid

4 – 46 mån

Ränta

44,00 %

Direktutbetalning

Ja

Bra räntenivå
Northmill logga
5.0 out of 5.0 stars
  • Kontokredit med lägsta räntan
  • Ränta från 7,9 %
  • Godkänner betalningsanmärkningar
  • Höga uttagsavgifter

Lånebelopp

1 000 – 50 000 kr

Lånets löptid

5 – 72 mån

Ränta

7,9 – 25,9 %

Direktutbetalning

Ja

Låna räntefritt
Lumify logga
3.0 out of 5.0 stars
  • Direkt utbetalning 24/7
  • Lån utan UC
  • Räntefritt för nya kunder

Lånebelopp

2 000 – 70 000 kr

Lånets löptid

30 – 365 dagar

Ränta

42.5 %

Direktutbetalning

Ja

Kampanjerbjudande
Credifi logga
3.0 out of 5.0 stars
  • Ingen UC (Creditsafe används)
  • Utbetalningar 24/7
  • Flexibel kontokredit

Lånebelopp

2 000 – 50 000 kr

Lånets löptid

30 – 365 dagar

Ränta

43.5 %

Direktutbetalning

Ja

4,7/5 hos Trustpilot
Smspengar logga
4.0 out of 5.0 stars
  • Ingen UC
  • Smidig kontokredit
  • Utbetalningar 24/7

Lånebelopp

1 000 – 30 000 kr

Lånets löptid

1 – 12 månader

Ränta

44,00 %

Direktutbetalning

Ja

Besked direkt på skärmen
Daypay logga
4.0 out of 5.0 stars
  • Ingen UC på lån upp till 20 000 kr
  • Besked direkt
  • Utbetalning samma dag

Lånebelopp

1 000 – 20 000 kr

Lånets löptid

1 – 36 månader

Ränta

39 %

Direktutbetalning

Nej

Bästa långivaren som snabbt betalar ut under helgen

Du som under helgen vill få din utbetalning direkt måste använda ett smslån eller en kontokredit. Personligen har jag använt Ferratum de gånger jag behövt låna pengar under helgen. Den stora anledningen till detta är att de betalar ut väldigt snabbt. De gånger jag testat att använda Ferratum har pengarna kommit till kontot inom 15 minuter. Hela ansökningsprocessen är mycket enkel, och man får snabb respons via SMS om hur ansökningen går.

Det kostar ingenting i uppläggningsavgift, och det finns inga dolda utgifter hos Ferratum. Det är också mycket smidigt att snabbt och enkelt betala tillbaka hela eller delar av skulden. Det behöver inte bli ett dyrt lån på kort sikt hos Ferratum om du är snabb med att återbetala lånet.

Kan jag ta ett smslån med utbetalning på helgen?

Idag finns det flera långivare som erbjuder smslån med utbetalning på helger. Du kan alltså ansöka om ett smslån och få pengarna utbetalda till ditt konto på lördagar och söndagar.

Snabblån under helgen

Snabblån är en låneform som i princip är samma typ av lån som ett smslån. Vid helglån är det främst smslån och snabblån som är aktuellt. Vid snabblån kan du få ut pengarna redan någon timme efter att din ansökan blivit godkänd. Vid snabblån under helgen kan du vanligtvis låna upp till 50 000 kr.

Hur fungerar ett smslån med utbetalning på helger?

Smslån med utbetalning på helger fungerar i princip på samma sätt som vanliga smslån, med skillnaden att ansökan och utbetalningen kan ske under helgen. Smslån som erbjuder utbetalning på helger brukar ha en snabb ansökningsprocess där du kan få besked direkt på skärmen när du signerat din ansökan via BankID. Om långivaren samarbetar med din bank kan du ha pengarna på kontot redan efter någon timme.

Hur ansöker jag om ett smslån med utbetalning på helgen?

Processen brukar vara väldigt enkel. Du kan börja med att jämföra de helglån som listas på den här sidan. När du sedan hittat en långivare som passar dig klickar du på den gröna knappen med texten ”Ansök nu”. Därefter blir du vidarebefordrad till långivarens hemsida där du väljer önskat lånebelopp och fyller i dina personuppgifter. De flesta långivare har en lånekalkylator på sin hemsida där du kan slå in önskat belopp och återbetalningstid för att få den exakta räntan direkt på skärmen.

Var noga med att du uppfyller de krav som ställs av långivaren. När du har kontrollerat din ansökan noggrant signerar du din låneansökan med ditt mobila BankID. Långivaren tar då en kreditupplysning på dig för att säkerställa din återbetalningsförmåga. Oftast får du besked direkt på skärmen inom några minuter, och pengarna betalas sedan ut till ditt konto inom ett par timmar.

Så tar du ett smslån med utbetalning på helgen

Tid som krävs: 5 minuter

 1. Klicka på ”Ansök här” knappen

  När du klickar på ”ANSÖK HÄR”-knappen skickas du vidare till långivarens hemsida.

 2. Fyll i önskat lånebelopp och dina personuppgifter

  När du är på långivarens hemsida fyller du i önskat lånebelopp och dina personuppgifter.

 3. Signera din låneansökan med mobilt BankID

  Nu för tiden kan du snabbt och enkelt signera din låneansökan via ditt mobila BankID.

 4. Få besked direkt på skärmen

  Hos de flesta långivare kan du få besked om din ansökan har blivit godkänd direkt på skärmen inom några minuter.

Smslån med utbetalning på helger

Smslån med utbetalning på helger har blivit mycket populärt, då det är under helgen som behovet av extra pengar ofta uppstår. Det är viktigt att komma ihåg att smslån med utbetalning på helger ofta klassificeras som högkostnadskrediter, vilket innebär att räntan är hög och återbetalningstiden är kort. Ansök endast om ett helglån om det är absolut nödvändigt.

Smslån på lördagar

Kreditbolag som erbjuder smslån med utbetalning på lördagar gör det möjligt att ansöka om ett smslån och få pengarna samma dag, ibland inom bara någon timme om kreditbolaget samarbetar med din bank.

Smslån på söndagar

För smslån på söndagar gäller samma procedur som för smslån på lördagar. Ansökningsprocessen är smidig och enkel, och du får snabbt pengarna insatta på ditt konto.

Fördelar med smslån med utbetalning på helger

De fördelar som finns med smslån med utbetalning på helger är givetvis att det går väldigt snabbt att få ut lånet och i många fall så kan det vara just till helgen man behöver ett extra klirr i kassan. Smslån med utbetalning på helger är oftast relativt lätta att få beviljade och både ansökningsprocessen och utbetalningen går fort, och du kan i de flesta fall ha pengarna på ditt konto redan inom ett par timmar, i många fall även snabbare än så.

 • Snabba utbetalningar på helger
 • Enkel ansökningsprocess
 • Ofta möjlighet att ansöka utan UC
 • Att ansöka om ett smslån med helgutbetalning är gratis

Smslån helg utan UC

Många smslån erbjuder lån utan UC, det gäller även för de smslån som erbjuder utbetalningar på helger. Du kan alltså ansöka om ett sms lån utan UC med utbetalning på helger. Jämför hos de långivare som finns på den här sidan för att hitta de aktörer som erbjuder smslån med helgutbetalning utan UC.

Att låna pengar utan UC innebär att lånet tas utan att en kreditupplysning från UC AB tas, kreditupplysningen tas då istället av andra aktörer såsom Creditsafe eller Bisnode.

Vilket är det bästa smslånet med utbetalning på helgen?

Det finns många långivare på den svenska marknaden som erbjuder smslån på helger. Vilket helglån som är bäst beror helt enkelt på dina behov. Hos oss på Kreditochfinans så kan du jämföra villkor och krav som finns på de olika smslånen med utbetalning på helger och på så sätt själv avgöra vilket som är det bästa smslånet med utbetalning på helger.

Vilka långivare erbjuder smslån med helgutbetalning?

Flera långivare erbjuder smslån med helgutbetalning, jämför villkor och krav hos oss! Alla långivare som listas på den här sidan står under finansinspektionen.

Sammanfattning

Det finns många olika smslån som erbjuder utbetalningar på helger. Generellt sett så går både ansökningsprocessen och utbetalningen snabbt och du kan ha pengarna på ditt konto inom några timmar, i många fall snabbare än så. Många smslån med helgutbetalning ger dig även möjligheten att låna utan UC. Många helglån går under kategorin högkostnadskredit, vilket innebär att räntan är hög och löptiden kort, så låna endast om du behöver.

Foto av författare

Innehållsansvarig - Andreas Hogmalm

Ansvarig för redaktionellt innehåll på kreditochfinans.se sedan 2023. Andreas är specialiserad på snabblån, bolån och privatlån och har skrivit om lån sedan 2017 på olika sajter inriktade mot finans. Hans opartiska tillvägagångssätt ger läsarna insikter och klarhet när de utforskar olika lånealternativ.