Användarvillkor

Foto av författare

§1 Personuppgifter

Kreditochfinans.se lagrar inga personuppgifter om besökare. Om du väljer att använda någon av de tjänster som rekommenderas på Kreditochfinans.se så hanteras detta av respektive tillhandahållare av tjänsten. Detta innebär att Kreditochfinans.se inte utför kreditupplysningar eller samlar personuppgifter om våra besökare.

§2 Ansvar

Vid eventuella konflikter eller skador som uppkommit beträffande privatlån, bolån, avtal eller andra överenskommelser mellan långivare, försäkringsbolag eller andra parter tas inget ansvar av Kreditochfinans.se. Kreditochfinans.se kan ej krävas på ersättning för eventuella skador och inte ses delaktig i en eventuell tvist som uppstått mellan dig som besökare och eventuell långivare, försäkringsbolag eller annan part som rekommenderats på Kreditochfinans.se.

Kreditochfinans.se är en tjänst som erbjuder råd i ekonomifrågor och jämför olika typer av lån. Kreditochfinans.se har därför ingen del i de avtal som skrivs mellan dig som besökare och annan part som rekommenderats hos Kreditochfinans.se. Enbart den information som publiceras och det som Kreditochfinans.se direkt kommunicerar till dig som privatperson ansvaras för. Kreditochfinans.se förbehåller sig rätten att information som publiceras kan bli felaktig och bör därför endast ses som råd.
Om du som privatperson har stora skulder uppmanar vi dig att inte ingå några avtal där du inte kommer kunna uppfylla kraven. Har du allvarliga problem med boendefrågor rekommenderar vi dig att ta juridisk hjälp.

§3 Ändring av användarvillkor

Kreditochfinans.se kan ändra dessa användarvillkor och det är besökares ansvar att hålla sig uppdaterad gällande de villkor som finns på denna sida.

Kreditochfinans.se
Hojjo Sverige AB
Ytterbyvägen 5C
442 30 Kungälv
Sverige
E-post: [email protected]

Foto av författare

Innehållsansvarig - Andreas Hogmalm

Ansvarig för redaktionellt innehåll på kreditochfinans.se sedan 2023. Andreas är specialiserad på snabblån, bolån och privatlån och har skrivit om lån sedan 2017 på olika sajter inriktade mot finans. Hans opartiska tillvägagångssätt ger läsarna insikter och klarhet när de utforskar olika lånealternativ.